Regen, regen en nog meer regen! - Reisverslag uit Mijas Costa, Spanje van Nathalie Leeuwen - WaarBenJij.nu Regen, regen en nog meer regen! - Reisverslag uit Mijas Costa, Spanje van Nathalie Leeuwen - WaarBenJij.nu

Regen, regen en nog meer regen!

Door: Nathalievlmijas

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

29 April 2012 | Spanje, Mijas Costa

De dag begon al slecht en werd als maar slechter! Eerst als lopend naar de refugio in de regen en we waren nog maar net binnen en het begon te hozen! Helaas moest het werk wel gedaan worden... dus in de stromende regen gaan schoonmaken met honden die hun hok niet uit wilden. Hadden we eindelijk pauze was het even droog! Maar de middag pauze heerlijk bij een kacheltje gezeten met zijn alle... niveau daalde wel snel in 1x met Steven haha. Komt er op neer Gamenight bij Steven thuis! En dan vrolijk weer de volgende dag werken gaat wat worden...

Vanavond gezellig naar de andere meiden! Beetje kletsen,internetten en tv kijken :D

Hoop dat het morgen weer een beetje beter weer wordt! En dan donderdag op naar Marbella!

Dat was het weer voor even! Xxx

• 30 April 2012 - 09:08

Elianne Bleeker:

heey,

ja zo heerlijk was die kachel. maar vandaag hebben jullie hem niet nodig.
    en vonden jullie het hier gister een beetje gezellig.
    wij wel kunnen we snel weer doen.

groetjes elianne

• 30 April 2012 - 09:21

Nathalie Van Leeuwen:

Nee vandaag schijnt de zon weer volop! Het was heeeel gezellig gister rn vooral een beetje laat geworden... Moeten echt snel uitgaan in fuengirola! :)

Verslag uit: Spanje, Mijas Costa

MiraMar

03 Mei 2012

Marbella!

29 April 2012

Regen, regen en nog meer regen!

27 April 2012

Fuengirola!

19 April 2012

Eindelijk aangekomen in Mijas!

13 April 2012

Voorbereiding op Spanje!
Nathalie

Ik volg een opleiding dierenverzorging op het Groenhorst college te Barneveld. De stage dat ik ga lopen is een APK stage. (Asiel,Pension,Kennel)Ik heb gekozen voor een asiel in het buitenland Spanje/Mijas.

Actief sinds 25 Jan. 2012