Heleboel nieuwtjes!
Door: Nathalievlmijas
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
12 Juni 2012 | Spanje, Mijas Costa
We zijn in de vakantie lekker wezen bakken aan het zwemband hebben heerlijk gewokt met Elianne en Joyce. We zijn naar Torremolinos geweest het krokodillenpark wat echt heel gaaf was! Heb zelfs een aligator van 2jaar vast gehouden echt weer wat voor mij! ook zijn we naar Benalmadena gegaan en zijn we eerst naar Sealife gegaan waar geen zak aanwas al die vissen kan ik in een dierenwinkel ook zien... Daarna zijn we naar vlinderpark geweeest wat wel echt ontzettend mooi was! En het laatste park wat we bezocht hadden was Selwo Marine. 3 parken op 1 dag alleen Selwo was opzich leuk geweest als je er al vroeg was nu miste je heel veel shows en het bleek ook dat je interacties kon hebben met dolfijnen en zeeleeuwen. Spanjaarden sporen iig helemaal niet denk je een leuke show te zien met bijzondere dieren komt er een ara,pauw,ratten,uil,gordeldier,slang,toekan in voor allemaal dieren wat we in Nederland kennen als huisdieren en dat vinden ze hier dus allemaal bijzonder! WIj zaten daar echt van WTF! Oke een gordeldier en een toekan zijn dan niet zo zeer huisdieren maar ze waren niet bijzonder genoeg! Dus uiteindleijk zijn we na een lange dag nog bij de mac wezen eten en daarna richting huisgegaan! Helaas hebben we de zondag na de vakantie ons meteen verslapen haha. we werden 9 uur wakker en 8 uur moesten we beginnen oeps! Dus snel taxi gepakt en op naar stage die dag maar door gegaan tot half 6 :D. Verder hebben we een hele week lekker gewerkt helaas hadden kim en jaimy alweer avond dienst maar heb gezellig die week bij Elianne en Joyce gegeten aangezien ik niet kan koken :$ Afgelopen zaterdag zijn we Mijas in de bergen gegaan ezeltjes bekeken helaas niets gezien haha er was een groot festival maar opzich stelde het niet veel voor behalve allemaal tentjes uit verschillende landen met hapjes! Dus we hebben een lekkere mojito gedronken en zijn weer terug gegaan waarna we even snel boodschappen zijn gaan doen en daarna voetbal gekeken in de Irish pub! Schaam je gewoon voor je eigen land tussen die denen die bij ons zaten haha maar was super gezellig! Uiteindleijk zijn we toch maar uitgegaan in fuengirola eerst de karaoke bar waarbij Glenn voor alle meiden een roos gekocht had haha later die aaf zijn we richting 4play gegaan waar we normaal altijd uitgaan wat super gezellig was! En natuurlijk weer gratis shotjes! Het leven kan hier niet beter met uitgaan! Zondag hebben we lekker een dagje niets gedaan! Maandag stond ik samen met Jaimy op sectie 3 wat opzich wel voor een keer leuk was! Vandaag weer een heerlijk dagje gewerkt! Heerlijk met mijn hondjes geknuffeld en foto's gemaakt! Nog 2 dagen werken en we zijn weer vrij! Dan is het gelukkig nog maar 3 weken tot aan huis! Nu de leukste honden gaan vliegen is het een teken voor ons om naar huis te gaan! Morgen aaf voetbal kijken met zijn alle en zien hoe Nederland wordt ingemaakt door duitsland haha. Vrijdag gaan we richting Malaga en hebben we afgesproken met 2 andere van ons klas die bij La Linea stage lopen. Aankomende zondag een avonddiest draaien en dan zien we hoe de laatste 2 weken verlopen als het goed is worden we uitgeroosterd en hebben we langer vrij dan gepland maar dan hebben we wel tijd om meer leuke dingen te doen en te zien!
Nou dit was het weer voor vandaag! Foto's volgen nog!
Groetjes!!!!!!
@ zo blij dat Silver gereserveerd is!!